WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ

Vakbekwaam

Uw gastheer Ruud Ouwejan is al meer dan 30 jaar werkzaam in de Dierverzorging. Hij is rijksgediplomeerd pensionhouder.
Laat zichzelf nog steeds onderwijzen op het gebied van Dierverzorging, door middel van het volgen van cursussen, het volgen van seminars en het bijwonen van bijeenkomsten, zodra het over katten gaat.
Ook staat hij in nauw contact met de opleiding van Dierverzorging, zodat hij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Dierenarts assistente

Gastvrouw Danielle Hoogwater, echtgenote van Ruud Ouwejan, heeft naast haar diploma’s HBO Bedrijfskunde (BBA), Pedagogische Academie voor het BasisOnderwijs (BEd) en universitaire opleiding Orthopedagogiek (MSc) ook het diploma Dierenarts Assistente Paraveterinair behaald.
Zij houdt nauw overleg met haar man over het welzijn van alle kattengasten en ontfermt zich over de katten met medicijnen.
Ook zij volgt allerlei cursussen, seminars en gaat naar bijeenkomsten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de Dierverzorging.

Mede door haar bedrijfskundige en pedagogische achtergrond zorgt zij, in overleg met haar echtgenoot voor één lijn binnen het pension als opleidingsbedrijf.

Share by: