INFORMATIE

INFORMATIE

Belangrijk om te weten

Bij opname in het kattenpension dient u de vaccinatiebewijzen en eventuele medicijnen mee te brengen.
Kattenziekte en kattenniesziekte enting moeten minstens 3 weken en ten hoogstens 1 jaar oud zijn.
Ook willen wij de eventuele ziektegeschiedenis van uw kat weten, dit kunt u invullen op het anamneseformulier.
Niet gecastreerde katers, vanaf ±8 maanden kunnen wij helaas niet toelaten.

Wanneer u reserveert voor het kattenpension geeft u te kennen in te stemmen met de algemene voorwaarden van ons kattenpension. Deze voorwaarden zijn te vinden onder de link 'Documenten' onderaan de site.

Verplichte vaccinaties

Kattenziekte en kattenniesziekte entingen moeten minstens 3 weken en ten hoogstens 1 jaar oud zijn, dit is wettelijk verplicht.

Advies bij vaccinaties

Als u voor vaccinatie bij uw dierenarts op consult gaat, is het verstandig uw dierenarts ervan op de hoogte te stellen dat uw kat eventueel in een pension wordt ondergebracht. De dierenarts kan u adviseren hoe uw kat de beste bescherming te geven om de kans op niesziekte te verkleinen. We spreken over verkleinen, omdat er ondanks de vaccinaties nog altijd een risico bestaat om een variant van niesziekte op te lopen.

Ons pension stelt zicht ten doel uw kat een optimale verzorging te geven. Indien uw kat medische hulp en verzorging nodig heeft, tijdens het verblijf, wordt deze geboden door de aan ons kattenpension verbonden dierenartspraktijk.

Anamneseformulier

Het anamneseformulier kunt u vinden onder de link 'Documenten' onderaan de site. Op dit formulier kunt u de eventuele ziektegeschiedenis van uw kat invullen, vermelden welke medische behandeling uw dier heeft ondergaan, welk medicijn er is voorgeschreven, voor welke medicijnen uw kat allergisch is, wanneer uw kat ontvlooid is, e.d.
Bij twijfel adviseren wij u in contact te treden met uw eigen dierenarts.
Het ingevulde formulier dient u mee te brengen op de dag dat u de kat komt brengen naar het kattenpension.

Share by: