ER IS MEERKinderkampHotel is anders dan de meeste kinderkampen. Naast de super gezellige sfeer van een kamp, heeft het de luxe van een hotel! 
In een landelijke omgeving gezellig met leeftijdsgenoten leren koken vanuit de moestuin. Je maakt kennis met de dieren op en om het erf. 

Lekker je vaardige handen gebruiken bij creatieve activiteiten, na inspiratie te hebben opgedaan bij leuke uitstapjes. En natuurlijk worden spelelementen afgewisseld met momenten van rust.

De hippocampus is de plek waar nieuwe herinneringen bewaard worden. Bij Hippocampus is dé plek waar u op speciale wijze tijd kan doorbrengen met uw familie, vrienden of collega’s in een rustige, landelijke omgeving. Elkaar onverdeelde aandacht geven bij het uitvoeren van een op maat gemaakt en volledig georganiseerd programma. 

Natuurlijk kan een goede maaltijd niet ontbreken, deze wordt met elkaar klaargemaakt en gegeten aan een grote tafel waar de nieuwe herinneringen met elkaar gedeeld worden. 

Dat is Qualitytime bij Hippocampus. 

<<< Aan deze website wordt gewerkt. >>> 

Voor meer in informatie over de mogelijkheden kunt contact opnemen met Danielle Hoogwater. 

tel. 0181-399013 of mob. 06-20473736

Pensionstal MATCH is een kleine en rustige pensionstal die van alle gemakken is voorzien. 

De paardenstal beschikt over ruime, luxe boxen. 

Op het terrein zijn een stapmolen en een gedraineerde en verlichte 20x60 rijbaan aanwezig. 

Wanneer het weer het toelaat wordt uw paard overdag voor u naar de wei gebracht en zodra het Hollandse weer omslaat staat uw edele viervoeter weer veilig en droog op stal.

LEES MEER >>>

Share by: